Spinati- feta korvikesed

Vaja läheb:

Võiga pärmi-lehttaigen 400g

Spinat 125g

Oliivõli 10g

Muna 50g (1tk M suuruses)

Feta juust 150g

Toorjuust 50

Sidrunimahl, pipar, sool

Või 20g (sulatatud)

Muffinipann

  • Võta pärmi-lehttaigen paar tundi varem toatemperatuurile sulama.
  • Kasutades värsket spinatit, pese ja nõruta liigne vesi. Külmutatud spinat sulata ja pressi välja üleliigne vesi.
  • Värske spinat blenderda koos õliga peeneks (külmutatud spinatile mis on hakitud juba, sega lihtsalt õli sisse).
  • Sega spinatile juurde muna, toorjuust, maitse järgi sidrunimahla, soola, pipart ja pudista fetajuust väiksemateks tükkideks.
  • Sega täidis kokku.
  • Sulata või ja pintselda muffinivormi pesad seest võiga kokku.
    Kui kasutad tainast mis on ühes tükis, siis lõika see 12ks võrdseks osaks (võimalikult ruudukujulised tükid)
  • Minu tainas oli 3 eraldi tainaplaadina. Lõikasin iga plaadi 4ks võrdseks osaks ja käe vahel venitasin natuke lühemast küljest, et saaks rohkem ruudukujuliseks.
  • Pane igasse muffini pessa üks taignatükk ja jaga täidis 12ks võrdseks osaks.
  • Tõsta kõik neli taignaserva täidise peale kokku ja pintselda ülejäänud sulatatud võiga.
  • Küpseta eelsoojendatud ahjus 190 kraadi juures 20 minutit.

Sarnased postitused

Shopping Cart
Scroll to Top