Võta pärmi-lehttaigen paar tundi varem toatemperatuurile sulama.
Kasutades värsket spinatit, pese ja nõruta liigne vesi. Külmutatud spinat sulata ja pressi välja üleliigne vesi.
Värske spinat blenderda koos õliga peeneks (külmutatud spinatile mis on hakitud juba, sega lihtsalt õli sisse).
Sega spinatile juurde muna, toorjuust, maitse järgi sidrunimahla, soola, pipart ja pudista fetajuust väiksemateks tükkideks.
Sega täidis kokku.
Sulata või ja pintselda muffinivormi pesad seest võiga kokku. Kui kasutad tainast mis on ühes tükis, siis lõika see 12ks võrdseks osaks (võimalikult ruudukujulised tükid)
Minu tainas oli 3 eraldi tainaplaadina. Lõikasin iga plaadi 4ks võrdseks osaks ja käe vahel venitasin natuke lühemast küljest, et saaks rohkem ruudukujuliseks.
Pane igasse muffini pessa üks taignatükk ja jaga täidis 12ks võrdseks osaks.
Tõsta kõik neli taignaserva täidise peale kokku ja pintselda ülejäänud sulatatud võiga.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 190 kraadi juures 20 minutit.