Current Status
Hind
Get Started
Ülimalt pehme, äärmiselt mahlane ja suussulav iirisega kaetud kringel.


Täiusliku tasakaalu magusale kringlile annavad röstitud ja soolatud maapähklid.
See kringel vastab täpselt Miila koogid tunnuslausele- Küpsetamine on nagu maagia- see muudab lihtsad koostisosad millekski maitsvaks ja imeliseks.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Pärmitaigna sõtkumine ja kergitamine
- Täidise valmistamine
- Kringli vormimine ja kergitamine
- Kringli küpsetamine
- Iirise valmistamine ja katmine
- Kringli säilitamine
Veebikoolitus sisaldab:
- Põhjalikku õppevideot (40 minutit)
- Allalaetavat materjali mis sisaldab retsepte ja lihtsustatud töökäiku
- Piiramatut ligipääsu videole ja materjalidele.
Ajakava:
Pärmitainas ja kergitamine 00.29
Kringli vormimine 12.13
Kringli küpsetamine 22.33
Iirise valmistamine 27.33
Glasuuriga katmine 32.00
Plaan B iirisekate
Selle iirise retsept sündis isiklikust vajadusest. Kui avastasin keset ööd kringlit tehes, et iiriskomme polegi ostnud. Nüüd on plaan B alati olemas. Muidu eelistan alati seda retsepti mis on materjalides. Kommidega iiris valmib kiiremini ja iiris tuleb mõnusalt tummine.
- fariinsuhkur 105g
- vahukoor 150g
- või 75g
Kaalu kõik koostisosad kastrulisse või potti. Lase keema ja keeda keskmisel kuumusel kuni iiris on ilusti kokku keenud ja paksemaks läinud. Olenevalt poti põhja läbimõõdust 10-15 minutit.