Piparkoogipallid
Piparkoogipallid on see väike magus amps, mis päästab iga piparkoogihooaja – nii enne, selle ajal kui ka pärast jõule.
Enne pühi, kui ise tainast teha veel ei viitsi, piisab poest toodud piparkookidest ja mõnest lihtsast lisandist. Jõulude ajal saab neist kiiresti maiuse, kui köögis on juba piparkoogilõhn ja aega napib, et midagi suuremat ette võtta. Ja kui pühad on möödas ning kapis on veel alles hunnik piparkooke, siis on just need pallid parim viis neile uus elu anda.
Lihtne, kiire ja imemaitsev kombinatsioon krõbedatest piparkookidest, piparmündi maitselistest šokolaadikommidest ja toorjuustust– tulemus on korraga pidulik ja kodune, täpselt nagu üks talvine maius olema peab.
Piparkoogipallid
- Krõbedaid piparkooke 230g
- Fazeri Marianne kommid 100g (Piparmündi-šokolaadi kompvekid)
- Toorjuust 100g
- Purusta köögikombainis piparkoogid (selle puudumisel näiteks grippkotis ja taignarullida üle rullides)
- Pane 30 grammi piparkoogipuru kõrvale. Hiljem veeretad nendes palle.
- Purusta Marianne kommid, soovituslikult ikka köögikombainis.
- Sega kausis kokku purustatud piparkoogid, Marianne kommid ja toorjuust.
- Kaalu 15 grammised tükid ja veereta käevahel pallideks.
- Seejärel veereta palle ülejäänud piparkoogipurus.
- Hoia veidi aega külmkapis, et pallid taheneks.
- Säilita õhukindlas karbis külmkapis kuni söömiseni.
Mul on ülimalt hea meel, kui jagad enda küpsetisest pilte ja tagasisidet ning märgid mind ära sotsiaalmeedias- Miila koogid
Küpsetamiseni.